اجرای طرح اینفوگرافی هیجانات در دانشگاه علم و فرهنگ

با پیشنهاد معاونت فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ و با همکاری انجمن علمی دانشجویی روانشناسی طرح بورد "اینفوگرافی هیجانات" به مدت یک هفته در سرسرای ساختمان علم برگزار شد.

توضیح طرح: از بین هیجاناتِ فراوان روانشناسی، ۶ هیجان انتخاب شده،به عنوان الگو رنگ آمیزی شده و در دو طرف بورد قرار داده شده اند،دانشجویان می بایست ابتدا به این الگوها نگاه کرده و از بین کاغذ های سفید موجود در وسط بورد هیجان غالب خود را انتخاب کرده و آن را مطابق با الگو رنگ آمیزی می کردند.در پایان یک هفته و جمع‌آوری بورد،دو هیجان غالب دانشجویان با توجه به رنگ آمیزی شکلک ها شناسایی شده و در جشن روز روانشناس درباره این دو هیجان صحبت خواهد شد...